MSL PATCH COMMUNITY
Welcome!Please Register or Log In to use this forum. Enjoy your day!

~RaZoR~
Log in

I forgot my password

Chatbox
Latest topics
» Tambahkan kelab dan pasukan negara
Wed Jun 17, 2015 1:46 pm by Amir Farhan

» PES MSL 2015 bila nak keluar
Wed Jun 17, 2015 1:24 pm by Amir Farhan

» PES 2015 Malaysian Face
Sun Jan 18, 2015 12:25 pm by Kambing Ayam

» SELANGOR 2014
Sun Jan 12, 2014 3:59 am by medanejan

» KELANTAN 2014
Fri Dec 27, 2013 8:37 pm by Razor

» MSL 2014 Patch v2.0 Released!
Wed Dec 25, 2013 2:57 pm by Razor

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 9:45 am by Kambing Ayam

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 9:45 am by Kambing Ayam

» problem!!!!
Sat Oct 12, 2013 3:22 pm by ismailishak

» muka xde la
Wed Sep 18, 2013 8:49 pm by Ikmaludin

Top posting users this month

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 62 on Wed Jun 27, 2012 10:23 am

nak tanya sikit..

View previous topic View next topic Go down

nak tanya sikit..

Post by naufal88 on Sat Jan 08, 2011 5:55 pm

1) boleh x kalau aku install tanpa gune pesedit punye patch??

2) and boleh x korang buat patch yg gune default main menu n wallpaper.

lagi 1 klu gune patch ni aku boleh main x save game bal aku yg skarang ni?

naufal88
Member
Member

Posts : 3
Join date : 08/01/2011

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by NoName on Sat Jan 08, 2011 7:30 pm

naufal88 wrote:1) boleh x kalau aku install tanpa gune pesedit punye patch??

2) and boleh x korang buat patch yg gune default main menu n wallpaper.

lagi 1 klu gune patch ni aku boleh main x save game bal aku yg skarang ni?

bleh ja main..tp ko akan dpt team malaysia n liga malaysia n kit2 utk liga malaysia la..team2 lain kit default konami..kalau nk kits n face2 player slain malaysia ko kne download gak pesedit..

kalau nk pakai default konami menu ke walpaper ke bleh tukar sendiri..dlm manual pn ada bgtau nk remove cmne..patch ni mmg akan pakai custom wallpaper..

ko bleh main save game bal ko tu tp depend pada version pes ko la..

_________________

NoName
Face Maker
Face Maker

Posts : 110
Join date : 20/11/2010
Age : 28
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by naufal88 on Sun Jan 09, 2011 9:15 am

oh.. ok la tu yg penting ade liga malaysia n aku boleh join malaysia punye match dalam bal je. dalam pesedit tu punye patch pun bukannye ade club south east asia yg lain pun kan?

aku punye ver pes yg paling baru, boleh kan?

naufal88
Member
Member

Posts : 3
Join date : 08/01/2011

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by yen91 on Sun Jan 09, 2011 9:23 am

naufal88 wrote:oh.. ok la tu yg penting ade liga malaysia n aku boleh join malaysia punye match dalam bal je. dalam pesedit tu punye patch pun bukannye ade club south east asia yg lain pun kan?

aku punye ver pes yg paling baru, boleh kan?


ko punya pes version bape ? 1.3 ke ? klu yg 1.3 ni x ngam lagi ngan pes razor ni...stakat ni 1.2 je yg ngam ngan pes razor ni...

yen91
Moderator
Moderator

Posts : 203
Join date : 12/11/2010
Age : 25
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by naufal88 on Sun Jan 09, 2011 10:22 am

oh ye ke kire kene tunggu dulu la ni

naufal88
Member
Member

Posts : 3
Join date : 08/01/2011

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by yen91 on Sun Jan 09, 2011 3:59 pm

naufal88 wrote:oh ye ke kire kene tunggu dulu la ni



ha'ah.. harap bersabar k.. Laughing

yen91
Moderator
Moderator

Posts : 203
Join date : 12/11/2010
Age : 25
Location : Malaysia

Back to top Go down

Re: nak tanya sikit..

Post by Sponsored content Today at 9:06 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum