MSL PATCH COMMUNITY
Welcome!Please Register or Log In to use this forum. Enjoy your day!

~RaZoR~
Log in

I forgot my password

Chatbox
Latest topics
» Tambahkan kelab dan pasukan negara
Wed Jun 17, 2015 1:46 pm by Amir Farhan

» PES MSL 2015 bila nak keluar
Wed Jun 17, 2015 1:24 pm by Amir Farhan

» PES 2015 Malaysian Face
Sun Jan 18, 2015 12:25 pm by Kambing Ayam

» SELANGOR 2014
Sun Jan 12, 2014 3:59 am by medanejan

» KELANTAN 2014
Fri Dec 27, 2013 8:37 pm by Razor

» MSL 2014 Patch v2.0 Released!
Wed Dec 25, 2013 2:57 pm by Razor

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 9:45 am by Kambing Ayam

» PES MALAYSIA STATS
Wed Nov 20, 2013 9:45 am by Kambing Ayam

» problem!!!!
Sat Oct 12, 2013 3:22 pm by ismailishak

» muka xde la
Wed Sep 18, 2013 8:49 pm by Ikmaludin

Top posting users this month

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 62 on Wed Jun 27, 2012 10:23 am

SALAM - NAK TANYA SIKIT

View previous topic View next topic Go down

SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by khairul_aswad@ymail.com on Tue Jun 12, 2012 9:16 am

aku ada soalan. tak sure la ni technical fault ataupun perasaan aku saja.
Time kita main Exhibition Mood ( Lawan dengan member ) selalunya 1 team akan jadi lemah dan 1 lagi akan jadi kuat.
Cth : MU vs CHELSEA ( MU Player 1 CHELSEA Player 2 ) Either one akan jadi lemah dan satu lg akan jadi kuat.
Lemah maksud aku dr segi hantaran, shooting dan sebagainya.

Soalan aku, adakah isu ni normal sedangkan aku dah set sama untuk kedua2 player 1 dan player 2.
Kalau bnd ni adalaha masalah teknikal, ada cara nak settlekan x? just asking.

tq eberibodi Wink

khairul_aswad@ymail.com
Member
Member

Posts : 1
Join date : 12/06/2012

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by Game Over on Wed Jun 13, 2012 11:46 am

aq main biasa je..2-2 team power..

Game Over
Member
Member

Posts : 1
Join date : 13/06/2012

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by naruto46 on Wed Aug 08, 2012 6:36 pm

khairul_aswad@ymail.com wrote:aku ada soalan. tak sure la ni technical fault ataupun perasaan aku saja.
Time kita main Exhibition Mood ( Lawan dengan member ) selalunya 1 team akan jadi lemah dan 1 lagi akan jadi kuat.
Cth : MU vs CHELSEA ( MU Player 1 CHELSEA Player 2 ) Either one akan jadi lemah dan satu lg akan jadi kuat.
Lemah maksud aku dr segi hantaran, shooting dan sebagainya.

Soalan aku, adakah isu ni normal sedangkan aku dah set sama untuk kedua2 player 1 dan player 2.
Kalau bnd ni adalaha masalah teknikal, ada cara nak settlekan x? just asking.

tq eberibodi Wink

mybe controllor player 2 have problem...

naruto46
Member
Member

Posts : 99
Join date : 21/06/2012
Age : 23
Location : fikir la sendiri

http://www.MyRightAd4u.net/adin93

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by Kamarul Karkz on Thu Aug 09, 2012 2:13 am

khairul_aswad@ymail.com wrote:aku ada soalan. tak sure la ni technical fault ataupun perasaan aku saja.
Time kita main Exhibition Mood ( Lawan dengan member ) selalunya 1 team akan jadi lemah dan 1 lagi akan jadi kuat.
Cth : MU vs CHELSEA ( MU Player 1 CHELSEA Player 2 ) Either one akan jadi lemah dan satu lg akan jadi kuat.
Lemah maksud aku dr segi hantaran, shooting dan sebagainya.

Soalan aku, adakah isu ni normal sedangkan aku dah set sama untuk kedua2 player 1 dan player 2.
Kalau bnd ni adalaha masalah teknikal, ada cara nak settlekan x? just asking.

tq eberibodi Wink
masa nk start match kau pergi kat Setting > Condition kau pilih home Excelent & Away pn exclent jgk..

_________________
~ No Racist!
~ Born To Be Facemaker!


http://karkz-pesditing.blogspot.com/

Kamarul Karkz
Face Maker
Face Maker

Posts : 891
Join date : 31/12/2011
Age : 19
Location : Kelantan,Malaysia

http://pesxtragaming.forumms.net/

Back to top Go down

Re: SALAM - NAK TANYA SIKIT

Post by Sponsored content Today at 9:06 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum